Kontakt mig

Kontakt

Kontakt info

Kontakt mig på telefon 20 68 55 83

  • Nye web-optimerede billeder af din virksomhed og/eller dine medarbejdere.
  • Billeder af nye produkter til kataloger og din hjemmeside.
  • Billeder af et firmaarrangement, så du kan koncentrere dig om jubilæet, receptionen eller konferencen.

Alle billeder leveres digitalt i to versioner. En serie i trykkvalitet og en serie der er optimeret til hjemmesiden. Har du brug for trykte kopier af billederne, så kan jeg også hjælpe med det.

michael dyrberg f©tografi
DK2680 Solrød Strand
+45 20 68 55 83

Salgs- og leveringsbetingelser

Tilbage til:           Portrætfoto         Hovedmenu

 

Håndtering af dine persondata.

Når du fremsender en forespørgsel via denne hjemmeside bliver dine oplyste data, navn, email og telefon gemt i “Skyen” på mit website i ”Feedback-boxen” og der sendes en email til min Outlook. Begge dele ligger på de respektive steder indtil din forespørgsel er behandlet, hvilket vil sige, at din fotoopgave er blevet løst og faktureret, eller du har valgt en anden leverandør. Herefter sletter jeg henvendelsen medmindre du har bedt om at blive sat på min mailingliste ved et positivt tilvalg på forespørgselsformularen. Sætter du kryds i rubrikken for modtagelse af email med nyheder og tilbud, bliver du kun oprettet med navn og emailadresse, og du får tilsendt en email om at du er blevet oprettet. Denne tilmelding kan altid slettes via unsubscribe linken i de enkelte nyhedsbreve, og du kan altid rekvirere en kopi af de data vi har i vores system.

Som kunde opbevares dine data kun i mit finanssystem på en krypteret PC. Oplysningerne omfatter kun de via forespørgselskuponen indsamlede data plus din almindelige kontaktadresse. Dine data bevares i de lovpligtige 5 år for regnskaber, gældende fra udstedelses datoen for den sidste faktura. Efter 5 år uden kontakt, sletter jeg dine kontakt oplysninger i finanssystemet. Dine oplysninger deles ikke med andre, hverken personer eller selskaber.

Ellers er det kun bevægelser på sitet som anvendes af Google Analytics til statistiske formål som besøgs antal og hvilke sider der blevet besøgt som registres, så man målrettet kan optimere kundeoplevelsen på sitet.