Privatlivspolitik

Min webstedsadresse er: http://michaeldyrbergfotografi.dk.

Hvilke personlige data indsamles og hvorfor?

Der indsamles kun de data du selv oplyser eller påkrævet for kunne give tilbud via mdf-sites kontaktformularer. Formularerne sendes til min e-mail adresse, hvor den opbevares i min indbakke indtil en opgave er afslået eller gennemført, hvorefter al korrespondance slettes. Fakturaer med kontaktoplysninger gemmes i mit finanssystem i de 5 år regnaskabsloven foreskriver. Tilmelder du dig min mailliste slettes den førs når du selv framelder direkte i et nyhedsbrev eller ved henvendelse direkte til mig.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis du har besøgt det andet websted. mdf kan ikke gøres ansvarlig for tredieparts opsamling og behandling af personlige data, hvis de besøges via et link på mdf’s site.

Deles dine data?

Nej, der deles ikke data.

Hvor længe vi gemmer dine data?

Fakturaer gemmes i 5 år. E-mails slettes efter afslået eller gennemført fotoshoot.

Hvilke rettigheder har du over dine data?

Du kan altid få oplyst hvilke data – om nogen, der findes på mit site, indbakke eller finanssystem.

Hvordan vi beskytter dine data?

Finansoplysninger ligger på en seperat fingeraftryks beskyttet PC. Mails ligger i Outlook 365 i Skyen til de slettes. Billederne opbevares på mine lokale krypterede diske, og hvis ikke andet er angivet i den underskrevne Model Release Form, i 6 mdr. efter optagelserne. Er du tilmeldt på min mail-liste der opereres fra mit website, kan du altid slette din tilmelding via linket i et af det 3-4 nyhedsbreve du får om året, eller sende en besked til min mail om at blive slettet. Når sletning er sket vil du modtage en mail der bekræfter sletningen.