A-FYS Project

Ensartede og troværdige billeder skaber tillid hos kunderne

Det første indtryk tæller! Derfor er det vigtigt for din forretning, at de billeder du præsenterer for dine kunder i brochure, på SoMe og dit website er ensartede, troværdige og tillidsvækkende.

A-FYS i Solrød Strand, er ved at lægge sidste hånd på en helt ny hjemmeside, og jeg har fornøjelse af at hjælpe dem med at lave ensartede billeder af de ansatte. Troværdige og inspirerende billeder fra centret, af lokalerne, individuelle behandlinger og holdtræninger.

Opgaven var simpel:

Væk med utroværdige modelbilleder.
Kunderne skal kunne relatere sig til de træningssituationer som de ser på hjemmesiden og i brochurer.
De skal føle at A-Fys er et center hvor de kan komme og få kvalificeret og professionel behandling, træne med vejledning eller bare kunne træne for sig selv uden at ligne en “dørmand” eller en “supermodel”.

Og vi er næsten i mål. A.Fys har 70-80 basisbilleder fra centret i Solrød Stand, og kan derfor efter behov præsentere ny inspirerende billeder af de behandlingstilbud og holdtræninger m.m., på deres storskærm i modtagelsen, i flyers, på SoMe og web. Der tilføjes løbende nye billeder. Billederne leveres i både sort-hvid og farve, i trykkvalitet og optimerede til SoMe og web. Og vi fotografere løbende de nye medarbejdere efter behov.

Er du interesseret i at lave et lignende arrangement, så kontakt mig på telefon 20 68 55 83 eller mail: dyrberg@dyrberg.dk, så får vi en snak om ønsker og muligheder.

Ensartede portrætter

Se flere her

PR Billeder

PR Banner

A-FYS-Keep-Your-Focus
3 stk. 100×180 cm banner-reklameer