Fotokunst-badebro-sort-hvid

Udsmykning

Udsmykning

Sideløbende med mine portræt- og eventopgaver, så laver jeg billeder til udsmykning hjemme, i virksomheder og institutioner. Billederne falder indenfor 3 kategorier: Arkitektur, Natur og Wildlife. Billederne printes på galleripapir i formaterne 50×70 cm, 70×100 cm og 140×200 cm, monteret i standard rammer med glas.

Arkitektur finder jeg mange forskellige steder og i den genre er broer og højhuse er mine favoritter. Natur giver sig selv, men som noget nyt er jeg begyndt at søge motiver inspireret af mindfulness og meditation.

Wildlife-billeder er min absolutte favorit genre, men det er jo ikke hverdag man har muligheden for at komme i nærheden af noget “vildt”. Billederne er “skudt” på mine 3 ture til Kenya og i Sydafrika.

Arkitektur Golf Natur og Mindfulness Wildlife

Tilbage til forsiden